Tuesday, February 10, 2009

6 things that i want to say

1.hahaha,aku baru sahaja komen di sebuah blog dan mengatakan bahawa die jahat.well, i just read the first perenggan and dy kata dy jht bla3, sape soh,pdn muke.
2.td ku melihat berita, cerita tentang karpal singh yang hebat. dia "bukanlah seorang samseng tp dia seorang peguam." tu apa yang dia cakap la, but!im the very the kagum dgn tindakan beraninya, walaupun dia kelihatan seorang diri, tp dia brani. tah,but sumtimes i feel like this guy is crazy or sumtinla. so wat..
3.cte psl perak pulak, sultan dy mcm tu mcm ni mcm tu. hahahaha, kang SB bc, jeng3.
4.weh2, org nk g bc buku ar. tga final ni.
5.to iman (my hasil kutipan is RM2.**, nice huh?) and siblings and family, wateve and the end, kalau da dpt invitation letter dr Y!group, do tell me. but, abg punya x dpt send la gune mail mprima dia tu. tnye dia kalau ada mail lain, or kalau dy sdg mmbc, msg me.
6.oh btw, sapa nk bli hp?handphonehandphone.hp canggih lagi hebat. ill post it later bout that.
thanks for reading, sbok je bc blog org!shame on you!
yes you!
wakenabeb!

5 comments:

Try to be secretive said...

asl smpi kt blog pkcik gendot ni?? oOoOo...dy bce post org yg m'bcrakn isu jahat3....busuk!

muhammad joehari bin jamhari jamaluddin said...

ops,daku sudah berkata,msti si kne komen ni dtg,haha

marushmp said...

eh. sony flip ad x?

ciscos said...

oh cis xleh delete..oh cis dah tersign in

muhammad joehari bin jamhari jamaluddin said...

hahaha,better watch out,i want to checkit out ur bloggogo.